De Rooi Pannen

Financieel Fit bij de Rooi Pannen

Onlangs mocht onze consultant Georges een workshop geven over ‘Financieel fit naar je pensioen’ voor de scholengemeenschap De Rooi Pannen. We mochten de workshop verzorgen voor een groep van 15 medewerkers die in aanmerking komen voor onze regeling Generatiepact.

“Ook deze keer was het weer een inspirerende en interactieve bijeenkomst die zeer informatief is voor onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat medewerkers zich goed kunnen laten informeren over de mogelijkheden die ze hebben in de laatste fase van hun werkzame leven, zodat ze op basis van deze informatie eventuele keuzes kunnen maken in het kader van duurzame inzetbaarheid.” Vertelt de Rooi Pannen.

“Altijd weer een warm welkom in een ‘hospitality’ omgeving, en voldoening om medewerkers op weg te helpen om zelf met hun financiële toekomst aan de slag te gaan!” Wordt aangegeven door onze consultant Georges.

Wil jij ook weten wat de mogelijkheden zijn van onze regeling Generatiepact? Neem een kijkje bij onze workshop ‘Fit naar je pensioen’!

Laatste nieuws


Stel uw vraag aan Comminz


Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 – 43 533 33 of maak gebruik van ons contactformulier.