Financieel Fit

Afgelopen maanden is er veel gebeurd. Beperkende mogelijkheden in de Corona periode kunnen zowel organisatie als medewerker financieel raken. En niets is zo vervelend als financiële onrust.

Door de maatregelen zou het kunnen zijn dat uw onderneming (noodzakelijke) maatregelen moet treffen die uw medewerker financieel kan raken. Bijvoorbeeld reorganisaties of het aanbieden van vertrekregelingen. Dat kan leiden tot onrust, eventueel uitval en/of lagere productiviteit.

Financieel inzicht kan hierbij helpen. Een goed inzicht in de persoonlijke financiën geeft rust en overzicht. Dat is goed voor het inzicht van de medewerker en goed voor de organisatie. Mogelijk meer begrip, minder uitval en betere inzetbaarheid van schaars personeel.

Comminz is specialist op het gebied van financieel inzicht. Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van medewerkers in diverse organisaties/ branche. Zij gaan goed voorbereid naar de toekomst.

Herkent u dit en onderzoekt u regelmatig de verschillende mogelijkheden? Dan is het goed dat u ons kent en wat ‘financieel inzicht’ voor uw organisatie en uw medewerkers kan betekenen.

Neem contact met ons op als u meer informatie wenst. Wij delen graag onze ervaringen die we inmiddels bij vele bedrijven hebben opgedaan.

Comminz Consultants

Laatste nieuws


Stel uw vraag aan Comminz


Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 – 43 533 33 of maak gebruik van ons contactformulier.

Contact met Comminz, helder over later


Bent u op zoek naar onafhankelijk advies over arbeidsmobiliteit, financieel inzicht of wilt u een afspraak maken? Wij staan u graag te woord.

U kunt ons vrijblijvend bereiken op 088 – 43 533 33 of maak een afspraak via ons afspraakformulier. Wij heten u van harte welkom!

Ik wil graag een afspraak