Missie en visie

Onze missie

Wij geloven dat financieel inzicht en financiële coaching in iedere levensfase en elke leeftijd duidelijkheid en rust geeft. En perspectief biedt in de verschillende mogelijkheden en keuzes die er zijn. Wij geloven dat onze persoonlijke betrokken en deskundige aandacht bijdraagt aan een (financieel) fitte organisatie en medewerkers die in balans zijn.

Onze visie

Comminz wil in 2025 het meest toonaangevende financiële communicatiebedrijf in Nederland zijn.

Waarden en normen

  • Persoonlijk, betrokken, integer en respectvol
  • Flexibel en creatief
  • Deskundig, professioneel en verantwoordelijk

Comminz wil een onafhankelijk strategische partner zijn die ondernemingen en medewerkers ondersteunt met helder en duidelijk financieel inzicht en begeleiding op pensioen(communicatie)gebied. Daarnaast bieden we met onze partners professionele financiële coaching bij geldzorgen. Met deze ondersteuning als totaalpakket willen we bereiken dat medewerkers optimaal zelfregie hebben en keuzes kunnen maken in hun werkzame- en pensioenleven. Zo werken we mee aan een optimale personeelsmobiliteit en financieel fitte medewerkers.

Laatste nieuws


Stel uw vraag aan Comminz


Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 – 43 533 33 of maak gebruik van ons contactformulier.

Contact met Comminz, helder over later


Bent u op zoek naar onafhankelijk advies over arbeidsmobiliteit, financieel inzicht of wilt u een afspraak maken? Wij staan u graag te woord.

U kunt ons vrijblijvend bereiken op 088 – 43 533 33 of maak een afspraak via ons afspraakformulier. Wij heten u van harte welkom!

Ik wil graag een afspraak