Online aanmeldformulier MOBA

MobaFinancieel Fit loopt tot 1 december 2020. Wanneer u zich aanmeldt na deze datum wordt u op een wachtlijst geplaatst tot het bekend is of de Financieel Fit regeling wordt verlengd door de FNV.

Online aanmeldformulier MOBA

    Een persoonlijke financiële planning, op maat gemaakt voor jou en eventueel je gezin.
    Workshop 'Geld en je levensweg': uitleg over inkomen, hypotheken, pensioen etc. Workshop 'Fit naar je pensioen'; uitleg en toelichting over pensioen en alle mogelijkheden.
    Ondersteuning d.m.v. budgetcoaching.
    Comminz is een financieel communicatiebureau en geeft financieel inzicht. Om een goed financieel inzicht te geven is het noodzakelijk om van u gegevens te ontvangen en te kunnen verwerken. Uw ontvangen gegevens worden beveiligd opgeslagen in een beveiligde internetomgeving en verwerkt in het door ons gebruikte financiële rekenprogramma. Voor het maken en verwerken van een financieel inzicht is het belangrijk om uw (contact) gegevens van u te ontvangen. Ook vragen wij aan u om voorafgaand of tijdens het persoonlijke inzicht gesprek een aantal gegevens met Comminz te delen. Deze gegevens kunnen o.a. bestaan uit uw salarisstrook, pensioengegevens, spaartegoeden, woonlasten, privé spaar- cq pensioenpolissen, e.d.(van u en eventueel uw partner). Ook deze gegevens zullen worden verwerkt voor het maken van uw financieel inzicht. Het inzichtgesprek vindt plaats met een consultant van Comminz. Comminz helpt bedrijven en medewerkers met een helder inzicht in persoonlijke financiën en pensioen. Het gesprek is informatief. Comminz verkoopt geen financiele producten/ verzekeringen. Er wordt op een begrijpelijke wijze inzicht gegeven in uw ‘netto’ persoonlijke (pensioen)situatie, zodat u een goede keuze kunt maken. Indien u dat wenst, dan verwijdert Comminz uw gegevens. U kunt hiervoor een mail zenden aan info@comminz.nl. Uiteraard gaat Comminz vertrouwelijk om met uw gegevens. Deze worden enkel gebruikt om u een helder inzicht te geven. Het is noodzakelijk voor de uitvoering van het verzorgen van financieel inzicht dat Comminz uw gegevens verwerkt. Comminz verwijst u voor verdere informatie naar de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de privacyverklaring op www.comminz.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste nieuws


Stel uw vraag aan Comminz


Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 – 43 533 33 of maak gebruik van ons contactformulier.