Onze partners

Comminz is sterk in de focus op mobiliteit en financieel inzicht. In het verlengde van ons werk worden we vaak gevraagd om op andere vakgebieden bij te staan.

Omdat we graag het beste bieden aan onze klanten, werken we samen met professionele partners die op hun beurt onderscheidend zijn in hun vakgebied. Zodat wij u samen goed kunnen ondersteunen in bijna alle vraagstukken die u heeft. Naast de samenwerking met diverse professionele pensioenadviseurs en pensioenfondsen werken wij veel samen met onder genoemde partners.

Comminz is partner van Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie.
Het programma FIT 2030 (Food In Transitie) helpt bedrijven in de levensmiddelenindustrie
toekomstbestendig te worden. Comminz ondersteunt deze bedrijven met financiële coaching en
Financieel Inzicht. Zodat bedrijven en medewerkers in de branche ervoor kunnen zorgen dat ze
financieel gezond de toekomst in gaan.
Ondersteund door aantrekkelijke subsidiemogelijkheden kunnen er op maat programma’s worden
gemaakt die bijdragen aan een duurzame organisatie en optimale arbeidsmobiliteit voor
medewerkers. Bijvoorbeeld voor de thema’s; eerder uittreden, eigen regie, vitaliteit, goed
werkgeverschap en een leven lang leren.

Direct naar de partnerpagina >>>

comminz financieel inzicht pensioen pensioenbegeleiding

Nibud is partner van Comminz.
Het Nibud is hét kenniscentrum voor de huishoudportemonnee, waar consumenten terecht kunnen met al hun vragen over zakgeld, schulden, pensioen en meer. Samen geven we inzicht en duidelijkheid over financiën, pensioenen en bijbehorende regelingen als generatiepact en RVU/ Zwaarwerk-regelingen. Op maat verzorgen we uitleg en geven we inzicht voor bijvoorbeeld de dakdekkers branche (BIKUDAK) en de schilders branche (USAVG).

Sammen is dé partner voor financiële problemen op de werkvloer.
Sammen is er voor werkgevers die te maken hebben met medewerkers met financiële problemen en biedt een complete aanpak op het gebied van financiële coaching van medewerkers. Sammen ondersteunt werkgevers bij het opstellen van beleid, preventie en de inzet van middelen zoals training en individuele financiële coaching.

Door het incidentele karakter en de complexe problematiek rondom financiële zaken van een medewerker, is de benodigde expertise bij werkgevers veelal onvoldoende aanwezig. Sammen is uw specialist op dit gebied. Met als doel de werkgever te ontzorgen, heeft Sammen alle expertise in huis om medewerkers met financiële problemen goed te begeleiden.

comminz financieel inzicht pensioen pensioenbegeleiding

Het complete coachingsconcept
OnzeCoach ondersteunt duurzame ontwikkeling met een uniek coachingsconcept. Wij verzorgen coaching, ontzorgen inkoopadministraties en HR-afdelingen en geven grip op de kosten, resultaten en kwaliteit van coaching. OnzeCoach werkt voor landelijke organisaties in Logistiek, Retail, Milieu en Coatings. Uw eigen coaches kunnen deel van uitmaken van onze coachpool.

De partij voor arbeidsmobiliteit
Enthousiast en daadkrachtig zet Fast Forward zich in voor uw arbeidsmobiliteit. Zij adviseren u graag door het delen van kennis en ervaring op het gebied van o.a:
– Het inrichten van een mobiliteitscentrum.
– Het toepassen van het Sociaal Plan.
– Outplacement, mobiliteitsadviseurs, trainers en projectmanagers.
– Begeleiding van werk naar werk.

Ons netwerk

Wij geloven sterk dat kennis en ervaring delen iedereen beter maakt. Deze kennis en ervaring delen we graag in netwerken om ons heen. Een aantal van deze netwerkpartners zijn:

MU – Mobiliteit
Het MU-netwerk werkt snel, praktisch en pragmatisch, beweegt mee met de veranderende arbeidsmarkt. MU levert een positieve bijdrage aan de arbeidsmarkt, aan het bedrijfsresultaat en aan kwaliteit door uitwisseling van werknemers, kennis, ideeën en ervaring van, voor en door werkgevers in de regio Utrecht Midden. Door inzicht te geven in een sterk veranderende arbeidsmarkt en de gevolgen hiervan voor zowel werkgevers als werknemers, benutten we gezamenlijk alle kansen. Dit om niet alleen vandaag maar ook in de toekomst zoveel mogelijk mensen deel te laten nemen aan het arbeidsproces.

Facta Non Verba
Binnen de vereniging Facta non Verba werken bedrijven uit verschillende sectoren samen aan vraagstukken op het gebied van arbeidsmobiliteit. Het netwerk zoekt naar mogelijkheden en oplossingen om gezamenlijk de arbeidsmobiliteit binnen de betrokken bedrijven te verbeteren. Dit doen zij door kennis te delen op gerelateerde HR thema’s, maar vooral door aan de slag te gaan met bemiddelen van concrete kandidaten.

Laatste nieuws


Stel uw vraag aan Comminz


Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 – 43 533 33 of maak gebruik van ons contactformulier.

Contact met Comminz, helder over later


Bent u op zoek naar onafhankelijk advies over arbeidsmobiliteit, financieel inzicht of wilt u een afspraak maken? Wij staan u graag te woord.

U kunt ons vrijblijvend bereiken op 088 – 43 533 33 of maak een afspraak via ons afspraakformulier. Wij heten u van harte welkom!

Ik wil graag een afspraak