Klantervaring PAS

Toen ik de leeftijd van 65 bereikte, stond ik voor een dilemma: doorwerken tot 67 of eerder met pensioen gaan? De financiële kant van deze keuze was behoorlijk ingewikkeld en ik had geen idee waar ik moest beginnen. Gelukkig raadde mijn manager mij aan om contact met Comminz op te nemen.

Via de website heb ik me aangemeld en een afspraak voor een financieel inzicht gesprek gemaakt. Binnen de kortste keren zat ik tegenover een van hun consultants voor een persoonlijk gesprek. Tijdens onze gesprekken hebben ze me geholpen met het in kaart brengen van mijn financiële situatie.

Aansluitend heb ik me aangemeld voor de pensioen aanvraagservice. Tijdens het gesprek hebben ze me stap voor stap door mijn pensioenaanvraag geleid. Het voelde allemaal heel ontspannen en ik waardeerde de duidelijkheid die ze boden. Het was zeer prettig dat de pensioenaanvraag service mijn laatste zorgen heeft weggenomen en de pensioenaanvragen samen met mij definitief zijn gemaakt.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om grip te houden op je financiën, vooral als je voor ingrijpende keuzes staat. Dus als je ook maar een beetje twijfelt, bel gewoon Comminz. Ik heb het ook aan mijn oud-collega’s aangeraden, die waren er net zo blij mee als ik.

Het is echt waar wat ze zeggen: financieel inzicht brengt rust.

Meer weten over de pensioen aanvraagservice? Neem contact met ons op via info@comminz.nl of bel naar 088-4353333.

Laatste nieuws


Stel uw vraag aan Comminz


Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 – 43 533 33 of maak gebruik van ons contactformulier.