Samenwerking OnzeCoach

De financiële coach van Comminz werkt al vele jaren samen met OnzeCoach, dé coachpartner voor mensgerichte organisaties. OnzeCoach maakt oplossingen mogelijk binnen organisaties om duurzame inzetbaarheid, medewerker ontwikkeling en vitaliteit op de werkvloer te versterken.

Als een medewerker voor een verandering in zijn of haar loopbaan staat, komt er veel op ze af. Met name het niet overzien van de financiële consequenties kan veel spanning geven en doen aarzelen of zelfs doen besluiten de stap niet te nemen. Zonde! Want soms is er in de persoonlijke financiële situatie meer mogelijk dan de medewerker denkt.

Tijdens een teams-meeting hebben een aantal HR professionals van diverse opdrachtgevers van OnzeCoach aan Rob Brökling van Comminz vragen gesteld over financiele fitheid.
De meest gestelde vraag was: ‘hoe kan ik financiele coaching inzetten om mijn werknemers vitaal te houden tot aan de pensioendatum?’
“Dat kan door medewerkers inzicht te geven in hun toekomstige inkomsten en uitgaven. Het is fijn als deze in balans zijn. Bijvoorbeeld als een medewerker vervroegd met pensioen wil. Door een medewerker bewust te laten worden van de eigen financiele huishouding kan de medewerker beter beslissingen nemen over zijn financiële toekomst.”
Wat medewerkers vaak zeggen na het financiele inzicht van de financiële coach: “Oh, eerder met pensioen gaan is dus wel haalbaar voor mij. “

Wil je meer weten over financiele coaching? Neem dan contact op met OnzeCoach of mail naar info@comminz.nl 


Laatste nieuws


Stel uw vraag aan Comminz


Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 – 43 533 33 of maak gebruik van ons contactformulier.