Van Inzicht tot Actie!

Overwegen om eerder te stoppen, minder te werken, nadenken over pensioenregelingen of arbeidsmobiliteit; het klinkt allemaal wat abstract tot het moment dat het relevant wordt. En vaak is dat moment te laat voor actie.

Velen vinden ‘de oude dag’ een ver-van-hun-bed-show, zeker als je nog volop in je carrière zit. Het kan overkomen als een ingewikkeld en constant veranderend onderwerp.

Toch is het verstandig om vooruit te denken. Het geeft een bevredigend gevoel als je na een arbeidsintensief leven kunt terugblikken en beseffen: “Ik heb het goed geregeld.”

Maar waar begin je?

Hier komt Comminz om de hoek kijken.

Comminz is gespecialiseerd in uitleg over pensioenen en financiële planning. Ze kijken wat je wensen zijn en hoe dit realiseerbaar is. Belangrijk: ze verkopen geen verzekeringsproducten.

Ze zijn er voor zowel de werkgever als de werknemer. Ze boosten de arbeidsmobiliteit voor werkgevers en bieden werknemers heldere inzichten in hun financiële status, voor nu en later.

Maar hoe werkt Comminz precies? Dat wordt allemaal duidelijk in deze video.

Georges, onze manager, legt uit hoe Comminz zowel werkgevers als werknemers ondersteunt. Consultant Jorgen gaat langs bij een werknemer die eerder wil stoppen. Deze werknemer deelt zijn ervaringen met Comminz en wat het bureau voor hem betekend heeft.

Nieuwsgierig geworden naar wat Comminz voor jou kan doen? Bekijk onze website, laat je informatie achter en we komen snel bij je terug!

Laatste nieuws


Stel uw vraag aan Comminz


Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 – 43 533 33 of maak gebruik van ons contactformulier.