Vertrekregelingen / reorganisaties en Financieel Inzicht

Vertrekregelingen / reorganisaties en Financieel Inzicht

Veel organisaties hebben te lijden onder de veranderingen die er spelen als gevolg van Corona. Soms is het onontkoombaar om te reorganiseren, te krimpen of medewerkers te ontslaan.

Soms is het ook mogelijk om werknemers een voorstel te doen en vrijwillig afscheid van elkaar te nemen. Via een vrijwillige vertrekregeling bijvoorbeeld. Mogelijk wordt hiermee een reorganisatie met gedwongen ontslagen (deels) voorkomen. Deskundige, onafhankelijke begeleiding en Financieel Inzicht zijn dan cruciaal om medewerkers te helpen om het juiste, goed overwogen besluit te nemen. Maar vooral geeft Financieel Inzicht rust voor de medewerker. Omdat ze beter in kunnen schatten hoe de toekomst er financieel uitziet.

Comminz ondersteunt organisaties en medewerkers al jaren op maat met Financieel Inzicht. We begeleiden medewerkers met een “Persoonlijk financieel routeboek”. Hierin worden mogelijke scenario’s naar de toekomst voor hen uitgerekend. Alle inkomsten en uitgaves worden hierin meegenomen. Zowel voor de medewerker als ook voor de eventuele partner. Een volledig financieel plaatje dus, simpel in netto maandbedragen. Of het nu gaat om vrijwillige vertrekregelingen, ontslag, eerder met pensioen, generatiepact, ziekte en arbeidsongeschiktheid of budget-coaching. Binnen Comminz kunnen we een volledig pakket aan diensten aanbieden om uw organisatie te ondersteunen. Op maat kunnen we ook workshops organiseren die thema-gericht aandacht schenken en uitleg geven over de onderwerpen die u wilt delen met uw medewerkers.

Als partner/ provider van Mobiliteit Utrecht heeft Comminz heeft als financieel communicatiebureau veel ervaring met het begeleiden van (grotere) organisaties en hun medewerkers. Kenmerkend is de persoonlijke aandacht voor de medewerkers en heldere financiële inzichten. En uiteraard voeren we onze inzichtgesprekken zo veilig mogelijk; dus op afstand of met voldoende afstand en met alle hygiënische maatregelen!

Wilt u meer weten of samen sparren over de ervaringen en mogelijkheden?

Stuur een mail naar info@comminz.nl of bel naar 088 – 43 533 33 en vraag naar Paul Smid.

Laatste nieuws


Stel uw vraag aan Comminz


Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 – 43 533 33 of maak gebruik van ons contactformulier.

Contact met Comminz, helder over later


Bent u op zoek naar onafhankelijk advies over arbeidsmobiliteit, financieel inzicht of wilt u een afspraak maken? Wij staan u graag te woord.

U kunt ons vrijblijvend bereiken op 088 – 43 533 33 of maak een afspraak via ons afspraakformulier. Wij heten u van harte welkom!

Ik wil graag een afspraak