Voornemens 2024

3 voornemens voor het jaar 2024

1. Werkplezier bovenaan zetten. In een tijd waarin Comminz een sterke groei doormaakt, is het voor ons erg belangrijk om de collega’s centraal te zetten. Want zij dragen de organisatie en bepalen samen de cultuur binnen ons bedrijf. Luisteren naar de ideeën die we samen hebben en kijken hoe we ons werk leuker, efficiënter en beter kunnen maken. Dat bevordert de betrokkenheid en maakt het werken veel leuker! We gaan dus in 2024 vaker bij elkaar zitten om ideeën uit te wisselen of gewoon omdat het gezellig is.

2. Dichtbij onze opdrachtgevers staan. Als je groeit, is het gemakkelijk om door drukte opdrachtgevers uit het oog te verliezen. Dus focus op regelmatig contact en luisteren naar wat onze klanten graag willen en nodig hebben. Alleen dan werken we samen aan blije klanten en aan onze continuïteit. We gaan in Q1 al onze klanten/ opdrachtgevers weer benaderen om een persoonlijk gesprek met ze te hebben en te horen hoe we ze het beste kunnen helpen.

3. Vernieuwen en innoveren. De financiële wereld is in ontwikkeling. Pensioenen en financiën veranderen, maar niet iedereen is op de hoogte of weet hoe/ waar belangrijke informatie te vinden is. Wij blijven ons inzetten om ons financieel inzicht begrijpelijk en laagdrempelig te maken. En we gaan zorgen dat onze workshops nog toegankelijker worden. Niet alleen voor de werknemers die net voor hun pensioen zitten, maar ook voor de jongeren!

Laatste nieuws


Stel uw vraag aan Comminz


Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 – 43 533 33 of maak gebruik van ons contactformulier.