Wij geven INZicht en COMMuniceren daarover!

Mijn naam is Peter Hendrikx, en ik ben sinds augustus 2023 consultant bij Comminz. Met een carrière die zich volledig heeft gericht op financieel advies en consultancy, beschik ik over uitgebreide ervaring in het vakgebied. Op 55-jarige leeftijd, ben ik getrouwd met Chantal en heb ik twee kinderen. Mijn passies buiten het werk omvatten onder andere het verkennen van uitdagende fietsroutes (zie foto) en het beoefenen van tennis.

De gesprekken met klanten van Comminz zijn erg leuk om te doen. Vanuit Comminz kunnen we mensen op weg helpen bij vragen die zij hebben als het gaat om hun pensioen en de financiële mogelijkheden die er zijn om misschien eerder te stoppen dan op de AOW-leeftijd. Zoals de naam al zegt: wij geven INZicht en COMMuniceren daarover…!

Ben jij benieuwd wat financieel inzicht voor jouw kan betekenen? Neem contact met ons op via info@comminz.nl of bel 088-4353333.

Laatste nieuws


Stel uw vraag aan Comminz


Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 – 43 533 33 of maak gebruik van ons contactformulier.