Financieel adviseur buitendienst hypotheek en pensioen

Ben jij die enthousiaste, vriendelijke financiële expert met passie voor mensen? Vind jij communicatie met mensen en bedrijven leuk? Vind je het leuk om mensen financieel bewuster te maken zonder de verkoop van producten? Wil jij werken bij één van de grootste onafhankelijke financiële communicatiebureaus van Nederland?
Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

Doel van de functie

Het voeren van gesprekken, maken van financiële analyses en planningen, alsmede het zelfstandig uitvoeren van opdracht tot evaluatie tijdens het financiële communicatietraject bij medewerkers van bedrijven en overheidsinstellingen. Je gaat naar klanten toe, werkt van huis uit en minimaal 1 maal per maand op ons kantoor in Ede.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Je kan zelfstandig werken en je hebt de discipline om de taken van leadopvolging, planning, uitvoering, evaluatie en nazorg op een hoogkwalitatief niveau uit te voeren.
 • Je kan helder uitleg geven over pensioenregelingen en bruto en netto inzicht in de persoonlijke situatie.
 • Je informeert klanten in persoonlijke inzichtgesprekken.
 • Je geeft uitleg bij reproduceerbare inzicht-rapporten/ adviezen (gemaakt met het FP Programma Figlo) in lijn met de door de Comminz gestelde kwaliteitscriteria.
 • Je bent in staat om dit aan tafel bij de klant of via beeldbellen te doen.
 • Je houdt vakkennis en adviesvaardigheden op het gewenste niveau en je handhaaft de eisen.

Functie-eisen:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Klantgericht en uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Minimaal in het bezit van WFT’s; basis, vermogen en hypotheken
 • Ervaring Microsoft 365 is handig
 • Praktische kennis van sociale wetgeving
 • In bezit van rijbewijs B en auto
 • Bij voorkeur in de regio Limburg/Brabant, maar woon je ergens anders, dan gaan we ook graag met je in gesprek

De organisatie

Comminz is een financieel communicatiebureau. We zijn een relatief klein en supergezellig bedrijf. Werken bij ons moet vooral leuk zijn en iedereen kan zich bij ons door ontwikkelen (en leren) om te groeien naar wie jij wilt zijn.

Het werkgebied van Comminz bevindt zich in de financiële dienstverlening van Nederland op het gebied van pensioencommunicatie en inzichtgesprekken over pensioen en financieel inzicht aan medewerkers van bedrijven. Wij begeleiden medewerkers in persoonlijke trajecten; van financieel inzicht tot pensioenaanvragen en pensioencoaching.
Daarnaast geven we interactieve workshops aan HR-afdelingen en medewerkers om lastige financiële materie en mogelijkheden helder uit te leggen. We verkopen geen producten maar we leggen uit hoe financiën en pensioenen werken. Zo zijn we echt onafhankelijk.

Wat mag je van Comminz verwachten?

We vinden een informele werksfeer belangrijk. We houden rekening met elkaar, ondersteunen elkaar waar nodig en we doen er alles aan om plezier in het werk te behouden. We werken met professionele financiële software en we hebben een sterk en krachtig herkenbare huisstijl. Je ontvangt een marktconforme beloning en een pensioenregeling. Natuurlijk gaan wij jou uitgebreid wegwijs maken in de wereld van Comminz.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct voor deze functie voor ca. 32 uur en wie weet ben jij binnenkort onze collega.

Uren per week 32-40

Werklocatie: Thuis, op locatie en in Ede.

Verwachte startdatum: 01-01-2024

Laatste nieuws


Stel uw vraag aan Comminz


Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 – 43 533 33 of maak gebruik van ons contactformulier.