Workshops

Workshops

Wij kunnen u als werkgever ondersteunen in veel activiteiten. Waaronder ook workshops voor verschillende doelgroepen die wij kunnen verzorgen op een locatie naar keuze. Hieronder een korte uitleg van onze workshops.

Geld en je levensweg:

Doelgroep 25-55 jaar

Een zeer informatieve bijeenkomst waarin alle aspecten van financiën in beeld komen. Het gaat over pensioen, maar ook over bijvoorbeeld hypotheken, voor jezelf beginnen (ondernemerschap) en allerlei andere (financiële) zaken. Zodat de medewerker een helder beeld krijgt of hij/zij voldoende op de hoogte is.

Fit naar je pensioen:

Doelgroep 55+

Een gerichte bijeenkomst voor vooral medewerkers die richting hun pensioen gaan. Het gaat over pensioen en de mogelijkheden ervan, maar ook over andere financiële zaken die wellicht een rol voor je spelen.

Optioneel: Een korte workshop ‘pensioenplanner’. Hierin wordt de pensioenplanner volledig toegelicht. Er is tijdens deze workshop ook gelegenheid om zelf in te loggen en berekeningen te maken.

Haal meer uit je salaris:

Plannen, budgetteren, inkomensregelingen, belastingen. Tijdens de workshop ‘Haal meer uit je salaris’ komt het allemaal voorbij. Uw medewerkers ervaren hoe ze meer opbrengst uit hun salaris halen door er anders mee om te gaan. Naast de vele praktische tips tijdens de workshop krijgen de deelnemers na afloop een werkboek mee, zodat ze meteen op een andere manier met hun financiën aan de slag kunnen. Een eyeopener!

Financieel inzicht en mobiliteit (voor HR en/of leidinggevenden)

Wat hebben financieel inzicht en mobiliteit met elkaar te maken? Hoe overzie ik alle mogelijkheden die er zijn voor mijn collega’s om optimaal inzetbaar te zijn? En hoe kan dit toepasbaar zijn?
Een interactieve workshop waar aandacht wordt besteed aan wet- en regelgeving; welke regelingen zijn er (bijvoorbeeld RVU regelingen, generatiepact etc.)? Wat kan wel en wat kan niet? Met veel praktijkvoorbeelden over mogelijkheden, pensioenvarianten, financiële tips en potentiele oplossingen voor een nog betere duurzame inzetbaarheid in uw organisatie.

Talent in Zicht, op weg naar je pensioen

Interactieve workshop voor de 55+er die inzicht zoekt in de mogelijkheden die er zijn om fit en in balans inzetbaar te blijven in fase tot aan pensioen.

Fit en vitaal met pensioen

Interactieve workshop voor de 60+er die de overstap gaat maken naar pensioen. Afscheid nemen van het werk, vrije tijd, invulling nieuwe tijd. Hoe ga je hiermee om?
Hoe hou je je sociale netwerk op orde? Hoe vind je de nieuwe balans thuis? Ervaringen delen, tips uitwisselen en bewust worden van de keuzes en demogelijkheden die je hebt.

Naast bovengenoemde workshops kunnen we samen in overleg met werkgevers maatworkshops ontwikkelen aansluit bij de wensen die er zijn.
Natuurlijk verzorgen we onze workshops op verzoek ook online!

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Laatste nieuws


Stel uw vraag aan Comminz


Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 – 43 533 33 of maak gebruik van ons contactformulier.

Contact met Comminz, helder over later


Bent u op zoek naar onafhankelijk advies over arbeidsmobiliteit, financieel inzicht of wilt u een afspraak maken? Wij staan u graag te woord.

U kunt ons vrijblijvend bereiken op 088 – 43 533 33 of maak een afspraak via ons afspraakformulier. Wij heten u van harte welkom!

Ik wil graag een afspraak