Waardering niet alleen voor je werk maar ook voor wie je bent.

Ik wil graag mijn verhaal beginnen met het feit dat Comminz mij heeft laten inzien dat een werkomgeving heel prettig en fijn kan zijn. Het is een plek waar ik mag werken met geweldige collega’s, waar ik waardering krijg voor wat ik doe en wie ik ben als persoon. Het is opmerkelijk dat de directie oprecht geïnteresseerd is in mijn leven en ervaringen. Deze betrokkenheid is naar mijn mening erg uniek en waardevol.

Daarnaast vind ik het bijzonder waardevol dat we de kans krijgen om mensen te spreken die hun levensverhaal met ons delen en die oprecht blij zijn met het inzicht dat Comminz kan bieden. Ik kan nog veel meer vertellen over mijn ervaringen, maar het feit dat ik nog elke dag met veel plezier naar mijn werk ga, zegt eigenlijk al genoeg.

Laatste nieuws


Stel uw vraag aan Comminz


Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 – 43 533 33 of maak gebruik van ons contactformulier.