Workshops Comminz

Workshops

Wij kunnen u als werkgever ondersteunen in veel activiteiten. Waaronder ook workshops voor verschillende doelgroepen die wij kunnen verzorgen op een locatie naar keuze. Hieronder een korte uitleg van onze workshops.

Geld en je levensweg:

Doelgroep 25-55 jaar

Een zeer informatieve bijeenkomst waarin alle aspecten van financiën in beeld komen. Het gaat over pensioen, maar ook over bijvoorbeeld hypotheken, voor jezelf beginnen (ondernemerschap) en allerlei andere (financiële) zaken. Zodat de medewerker een helder beeld krijgt of hij/zij voldoende op de hoogte is.

Fit naar je pensioen:

Doelgroep 55+

Een gerichte bijeenkomst voor vooral medewerkers die richting hun pensioen gaan. Het gaat over pensioen en de mogelijkheden ervan, maar ook over andere financiële zaken die wellicht een rol voor je spelen.

Optioneel: Een korte workshop ‘pensioenplanner’. Hierin wordt de pensioenplanner volledig toegelicht. Er is tijdens deze workshop ook gelegenheid om zelf in te loggen en berekeningen te maken.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Comminz Consultants

Laatste nieuws


Stel uw vraag aan Comminz


Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 – 43 533 33 of maak gebruik van ons contactformulier.

Contact met Comminz, helder over later


Bent u op zoek naar onafhankelijk advies over arbeidsmobiliteit, financieel inzicht of wilt u een afspraak maken? Wij staan u graag te woord.

U kunt ons vrijblijvend bereiken op 088 – 43 533 33 of maak een afspraak via ons afspraakformulier. Wij heten u van harte welkom!

Ik wil graag een afspraak