Jullie lijken wel tovenaars!

Ik werk nu zes jaar als consultant bij Comminz. In die tijd heb ik veel mensen geholpen met persoonlijk financieel inzicht, en elk gesprek is uniek. Zo herinner ik me een gesprek met een medewerker met een fysiek zwaar beroep, die erg gespannen was.

Bij binnenkomst zei hij dat er niets mogelijk was en dat hij gewoon moest doorwerken tot zijn AOW-datum. Uiteindelijk bleek er meer mogelijk dan hij had gedacht, en zijn opmerking ‘Jullie lijken wel tovenaars’ is me altijd bijgebleven. Tijdens gesprekken krijg ik vaak de opmerking: ‘Ik snap nu eindelijk hoe pensioen werkt, en op de manier waarop jij het uitlegt, begin ik het zelfs leuk te vinden.’

Als consultant geeft dit een voldaan gevoel; ik heb weer iemand blij gemaakt of financiële rust kunnen brengen. Dit maakt mijn werk waardevol en van toegevoegde waarde. Ik hoop nog veel meer medewerkers te kunnen verrassen.

Laatste nieuws


Stel uw vraag aan Comminz


Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 – 43 533 33 of maak gebruik van ons contactformulier.