Versterk je HR-rol met proactief financieel advies voor medewerkers.

Ben je werkzaam in HR? Komt het vaak voor dat medewerkers bij jou aankloppen met vragen over financiële kwesties? Denk hierbij aan pensioenregelingen, de financiële situatie bij langdurige ziekte of dreigende arbeidsongeschiktheid, of wanneer medewerkers minder willen werken of eerder met pensioen willen gaan. Heb je behoefte aan ondersteuning om als werkgever goed voorbereid te zijn op deze vragen en om je medewerkers actief te kunnen informeren?

Speciaal voor jou als HR-professional hebben we een workshop ontwikkeld.

Deze workshop biedt je niet alleen houvast, maar helpt je ook om je medewerkers proactief te adviseren en hun vragen te beantwoorden over financiële zaken rondom pensioen, verminderde arbeidsuren, ontslag en arbeidsongeschiktheid. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het vervullen van je rol als werkgever en om invulling te geven aan goed werkgeverschap op het gebied van financieel inzicht, duurzame inzetbaarheid en mobiliteit van je personeel. Want het welzijn van je medewerkers staat bij ons voorop.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@comminz.nl of bel naar 088-4353333. We helpen je graag verder.

Laatste nieuws


Stel uw vraag aan Comminz


Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 – 43 533 33 of maak gebruik van ons contactformulier.