Volledig open en transparant de klant informeren

Mijn naam is Jörgen van Oers en ik ben consultant bij Comminz.

Ik ga in gesprek met medewerkers van bedrijven die bijvoorbeeld overwegen eerder te stoppen met werken. Samen nemen we de wensen door en vervolgens verwerk ik deze gegevens in een rapport. Op die manier krijgen de medewerkers inzicht in de financiële gevolgen als zij bepaalde keuzes maken. Dit helpt hen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Wat mijn werk bij Comminz zo leuk maakt, is dat ik volkomen open, transparant en volledig onafhankelijk mensen kan informeren over de mogelijkheden die er zijn. Dat is ook de kracht van Comminz. Samen met mijn collega’s helpen we medewerkers aan financieel inzicht in deze belangrijke fase van hun leven.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@comminz.nl of bel naar 088-4353333. We helpen je graag verder.

Laatste nieuws


Stel uw vraag aan Comminz


Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 – 43 533 33 of maak gebruik van ons contactformulier.