Rust en zekerheid uitstralen voor een optimale klantervaring

Mijn naam is Georges van Beerendonk en als Senior Accountmanager ben ik verantwoordelijk voor relatiebeheer en sales binnen Comminz. Daarnaast geef ik regelmatig de ‘Financieel Fit naar Mijn Pensioen’ workshops, waarin we financiële onderwerpen begrijpelijk maken voor de medewerkers.

Belangrijke karaktereigenschappen zijn mijn rust en zelfverzekerdheid, wat in mijn dagelijkse werk een positieve bijdrage geeft in de contacten en communicatie met mijn gesprekspartners.

We ontvangen regelmatig positieve feedback over onze workshops, waarbij medewerkers waarderen dat onze uitleg helder en toegankelijk is, wat bijdraagt aan hun begrip en plezier in het leerproces.

Leuk om te vermelden is dat ik een enthousiast golfer ben en graag een balletje wegsla op de driving range of gezellig met vrienden een rondje door de baan loop. En wat blijkt, dat mijn rust (pre-shot routine) ook een positief effect heeft op het spel van mijn flight-genoten! Betekent wel dat ik alles uit de kast moet halen om het (gezellige) golfpotje te winnen!

Laatste nieuws


Stel uw vraag aan Comminz


Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 – 43 533 33 of maak gebruik van ons contactformulier.