Mijn avontuur bij Comminz: het is te mooi om waar te zijn?

Bij het begin van mijn avontuur bij Comminz, moest ik eerlijk toegeven dat het gezegde ‘het is te mooi om waar te zijn’ door mijn hoofd spookte. Maar al snel besefte ik dat mijn scepsis ongegrond was. Mijn eerste paar maanden bij Comminz waren gevuld met een opvallend gevoel van vertrouwdheid en warmte, en dit gevoel bleef voortduren vanaf dag 1 tot maand 3. Ik hoop van harte dat dit gevoel zich verder verdiept, in de jaren die nog volgen!

De werksfeer bij Comminz is simpelweg uitstekend, met collega’s die niet alleen prettig zijn om mee samen te werken, maar ook een ondersteunende gemeenschap vormen. Samen creëren we een inspirerende werkomgeving waarin we elkaar aanmoedigen om het beste uit onszelf te halen. Hier krijg je niet alleen de kans om jezelf te ontwikkelen, maar ontvang je ook de erkenning die je verdient voor je harde werk en prestaties.

Laatste nieuws


Stel uw vraag aan Comminz


Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 – 43 533 33 of maak gebruik van ons contactformulier.