Online aanmeldformulier

Online aanmeldformulier

Comminz is een financieel communicatiebureau en geeft financieel inzicht. Om een goed financieel inzicht te geven is het noodzakelijk om van u gegevens te ontvangen en te kunnen verwerken. Uw ontvangen gegevens worden beveiligd opgeslagen in een beveiligde internetomgeving en verwerkt in het door ons gebruikte financiële rekenprogramma. Voor het maken en verwerken van een financieel inzicht is het belangrijk om uw (contact) gegevens van u te ontvangen.

Ook vragen wij aan u om voorafgaand of tijdens het gesprek een aantal gegevens met Comminz te delen. Deze gegevens kunnen o.a. bestaan uit uw salarisstrook, pensioengegevens, spaartegoeden, woonlasten, privé spaar- cq pensioenpolissen, e.d.(van u en eventueel uw partner). Ook deze gegevens zullen worden verwerkt voor het maken van uw financieel inzicht.

Het informatiegesprek vindt plaats met een consultant van Comminz. Comminz helpt bedrijven en medewerkers met een helder inzicht in persoonlijke financiën en pensioen. Het gesprek is informatief. Comminz verkoopt geen financiële producten/ verzekeringen en geeft geen advies. Er wordt op een begrijpelijke wijze inzicht gegeven in uw ‘netto’ persoonlijke (pensioen)situatie, zodat u een goede keuze kunt maken.

Indien u dat wenst, dan verwijdert Comminz uw gegevens. U kunt hiervoor een mail zenden aan info@comminz.nl.

Uiteraard gaat Comminz vertrouwelijk om met uw gegevens. Deze worden enkel gebruikt om u een helder inzicht te geven.

Het is noodzakelijk voor de uitvoering van het verzorgen van financieel inzicht dat Comminz uw gegevens verwerkt. Comminz verwijst u voor verdere informatie naar de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de privacyverklaring op www.comminz.nl.

Online aanmeldformulier

    Beide inzichten worden gegeven in 2 gesprekken en u ontvangt een financieel inzicht rapport.
  • Bijvoorbeeld een budgethouder of kostenplaats.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste nieuws


Stel uw vraag aan Comminz


Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 – 43 533 33 of maak gebruik van ons contactformulier.